Magenta Academy

Composiet overig

ontwikkeling keuzedeel composiet voor MBO

 

Lesstof en cursus implementatie binnen de opleiding

Excursiebegeleiding

 

Studenten moeten weten wat er op de markt is. Dat wil zeggen dat naast de metalen en kunststoffen ook composietmateriaal besproken moet worden binnen alle techniekopleidingen. Magenta kan hiervoor een keuzedeel ontwikkelen helemaal gespecialiseerd op composietmateriaal, maar dan voor wat er binnen jouw opleiding past. Toegespitst op de vraag van de regionale bedrijvigheid.

Wil jij graag composietmateriaal bij jouw opleiding introduceren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wat moet je wel en wat moet je niet doen? Welke partijen zijn handig te benaderen? Waarom juist wél composiet in het MBO? Etc.

Magenta Academy heeft ervaring bij de implementatie van de opleidingen binnen het onderwijs. Welke stappen moeten worden genomen? Wie moet worden opgeleid? Etc.

Neem contact op voor deze consultancy, dan kijken we wat voor jouw specifiek zinvol is te doen.

Magenta Academy beschikt over een groot netwerk binnen de composietenbranche. Excursies geven de studenten de kans een kijkje in de keuken te krijgen van een echt composietbedrijf. Hiermee krijgen ze een realistisch beeld van de bedrijven waar ze kunnen komen te werken en van de mogelijkheden van de materialen.

Wij begeleiden graag de zoektocht binnen de branche en geven graag rondleidingen toegespitst op de onderwerpen die op dat moment worden aangeboden door de opleiding.

Neem contact op om te overleggen wat voor jullie interessant zou kunnen zijn.